15 augusti 2009

Välkommen!

Åhh så har han nu äntligen kommit till oss. Jag har inte varit så snabb på att uppdatera bloggen så han har hunnit bli hela 4 dagar gammal.
4 dagar fyllda av beundran, kärlek, hänförelse, fascination och fullkomlig perfektion.

Det är otroligt hur mycket känslor som ryms i ett hjärta. Så mycket mer än jag någonsinn trodde var möjligt. I timmar kan jag bara titta på honom fylld med beundran. Jag ser verkligen fram emot att upptäcka världen tillsammans med honom och se den genom hans oskyldiga ögon.

Förutom alla nya men ändå så självklara och eviga känslor för vår son har även mina känslor för hans far växt till något obeskrivligt. Att han är mannen i mitt liv har jag vetat länge, men oj så imponerande och rörande det är att se honom med familjens nya tillskott. Han är helt otrolig och jag lär mig av honom varje dag. Tillsammans med Miraklets två äldre bröder bildar vi en perfekt liten enhet jag kallar för Familjen!

Jag har inte skrivit något om förlossningen ännu..det kommer nog i ett senare inlägg, kort sammanfattat kan jag dock beskriva den som lång, intensiv, häftig, skrämmande, smärtsam och fullkomligt underbar. Oavsett vägen dit så var det ju målet som räknades och målet nådde vi. Priset ligger nu och myser i sin vagn.