25 augusti 2009

Vi tre

Nu har pappa återvänt till vardagen genom att åter infinna sig på arbetet varje dag.
Jag, Herman och Nelson får alltså mysa tillsammans här hemma. Idag har vi verkligen gjort just det. Dagen började med besök på hörselcentralen 08.30..som vi dock försov oss till så morgonen var inte särskilt mysig, mest stressig. Sedan var vi in till stan och gjorde lite ärenden. Men efter det har vi bara myst. Först sov Herman ett par timmar i min famn och nu har vi varit ute på promenad med Nelson och Herman har sovit i sin sjal.... den är verkligen underbar. Fantastiskt att kunna ha honom nära och samtidigt ha händerna fria.

Någon frågade mig om jag inte saknar jobbet eller om det är konstigt att inte gå dit varje morgon. Jag kan ärligt svara att jag inte har tänkt på jobbet många sekunder alls... finns ju inte i min värld att jag skulle gå dit..det är ju så underbart att vara hemma med Herman. Och inte behöver man vara det minsta orolig för att vara sysslolös heller. Jag ser verkligen fram emot det kommande året och som det känns nu skulle jag gärna vara hemma längre än så också, men pappa måste ju också få njuta av föräldraledigheten. Tur att vi båda kan och vill vara hemma men honom så länge som möjligt.

Nu känns det som om den första omvälvande tiden men liten har passerat...redan, han är hela två veckor! Så liten, men ändå inte. Vi verkar ha hittat ngt form av rutiner och jag ser verkligen fram emot att dela vardagen med våran ögonsten.

Det verkar som om det är dags för lillkillen att vakna nu så jag ska sluta skriva och mysa med honom. Ha en bra dag!