11 december 2009

Space

Denna underbart fina Molo bodysuit har jag lyckats buda till mig på Tradera och idag kom den med posten. Så snart pyret vaknar ska vi testa den.



På tal om Tradera så säljer min syster lite tyger, egensydda barnkläder och dregglisar där nu: http://www.tradera.com/search/result.aspx?alias=jona78 Det finns flera kjolar i olika storlekar så ni med småtjejer...kolla om ngt pasar!

Växer

Igår var vi till BVC och Herman fick visa barnmorskan hur bra han växer. 1 dag innan sin 4-månaders dag mäter vår älskling 68 cm och väger 7625 gram. Han verkade tycka det var riktigt kul där och fick leka med nya roliga leksaker och det gav mamma lite idéer om julklappar. Vi kommer nog inte att köpa så många klappar till honom, han behöver ju inte mycket och han får säkerligen tillräckligt av övriga släkten. Till kusin Colin har vi dock hittat den perfekta klappen, han gillar tåget Tomas mycket och han ska därför få en lekmatta där man kan rita ett järnvägsspår, som sedan tåget åker på av sig själv. Bara att sudda och rita nytt...superkul för en mycket ombytlig liten herre. Fråga mig inte hur det fungerar dock.